Corona maatregelen

Paramedisch beroepen, dus ook ergotherapie, zijn géén contactberoepen maar zijn beroepen in de zorg. Wij zullen dan ook op alle locaties de zorg voortzetten, uiteraard met inachtneming van de voor u bekend maatregelen.

Corona Update!

Kwaliteit

Ergotherapie Midden-Limburg staat voor kwalitatief goede zorg. Wij vinden dat die zorg zo nodig multidisciplinair moet worden toegepast binnen de context van onze cliënten.

Meer informatie?

Nieuws

Welkom bij Ergotherapie Midden-Limburg.

Zelfstandig kunnen functioneren is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Heeft u bijvoorbeeld moeite met uw persoonlijke verzorging of met het uitvoeren van huishoudelijke activiteiten? Kunt u zich moeilijk verplaatsen in en rondom uw woning? Of ondervindt uw kind misschien problemen op school of bij het beoefenen van bepaalde hobby’s? Het zijn slechts enkele voorbeelden waarbij u een beroep kunt doen op de ergotherapeuten van Ergotherapie Midden-Limburg.

U vindt ons onder andere in de gemeenten Roerdalen, Roermond, Echt-Susteren, Leudal en Maasgouw. Behandeling vindt plaats in één van onze praktijken, bij u thuis of, als dat nodig is, incidenteel op school of op het werk.

Meer weten over ergotherapie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 


Menu