Kinderergotherapeut gezocht!

Geplaatst op 28/05/2020

Kinderergotherapeut (24-32 uur)

 

Ergotherapie Midden-Limburg Roerstreek is wegens zwangerschapsvervanging op zoek naar een kinderergotherapeut voor 24-32uur per week voor de periode van medio september tot februari 2021. Heb jij ervaring in de eerstelijnszorg en zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan zien we jouw cv en motivatie graag tegemoet!

Locatie: Roermond

Wat ga je doen?

– Op locatie, of vanuit onze praktijk, ergotherapie en advies verlenen in de eerstelijnszorg voor met name kinderen en daarnaast voor volwassenen
– Onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten of hun sociale omgeving.
– Inspelen op kansen binnen het werkveld om verdere groei te realiseren.
– Samenwerken met andere zorgverleners waaronder huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en leerkracht/ intern begeleider of verzorgende.
– Verslaglegging en rapportages maken.

Waar ga jij werken?

Je komt te werken binnen een gedreven team enthousiaste ergotherapeuten met passie voor het vak ergotherapie. Professionaliteit en vooral ook enthousiasme, gezelligheid en gedrevenheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Ergotherapie Midden-Limburg is in 2005 geleden gestart met als doel ergotherapeutische zorg laagdrempelig aan te bieden in Midden Limburg. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio en hebben wij diverse praktijken in gemeenten Roerdalen, Roermond, Echt-Susteren, Leudal en Maasgouw. Behandelingen vinden plaats in één van onze praktijken, bij mensen thuis, ofwel op school of werk met specialisaties gericht op volwassenen en kinderen.

Wat vragen wij?

– Een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie.
– Ervaring met eerstelijns zorg gericht op kinderen en volwassenen.
– Ervaring in het behandelen van DCD, ADHD, autisme en autisme aanverwante stoornissen is een zeer grote pré.
– Ervaring in wet- en regelgeving zorgverzekering en WMO.
– Ervaring in aanpassingen en hulpmiddelen.
– Rijbewijs B en het bezit van een eigen auto.
– Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden in het Nederlands in woord en geschrift.
– Geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici

Wat bieden wij?

Wij bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij een goede werksfeer en een gezonde teamspirit belangrijk.

Zo kun je reageren

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door het cv en motivatiebrief te mailen naar s.nelissen@ergoml.nl. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Voor eventuele vragen kun je tevens bellen naar Stefanie Nelissen 06-11445075.

 


Menu